Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Lund Vákuumcsomagoló gép

13.251 Ft (10.434 Ft + ÁFA)
13.251 Ft (10.434 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 67880
Elérhetőség: Rendelésre 5-8 munkanap
Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Lund Vákuumcsomagoló zsák 50db
4.002 Ft (3.151 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

LUND vákuumcsomagoló gép, 140 W - teljesen automatikus vákuumcsomagoló gép - egyszerű és kényelmes működtetés - maximális filmszélesség 22 cm - stabil működés a gumiszalagoknak köszönhetően - biztonsági kapcsolóval ellátva

Alkalmasak az élelmiszer vákuumcsomagolásához: (50 db a csomagban)

Cél / felhasználás

A vákuumcsomagoló gépet élelmiszer-termékek vákuumcsomagolására használják speciális zsákokban. Az ilyen csomagolásnak köszönhetően az élelmiszer hosszabb ideig megőrzi frissességét és tápértékét.

Tippek a vákuum élelmiszer csomagolásához

- A legjobb eredmény a friss élelmiszerek vákuumcsomagolásával érhető el.

- Ha az élelmiszerminőség romlik, a vákuumcsomagolás késleltetheti ezt a folyamatot, de nem fogja megállítani. Az alacsony oxigénkörnyezetben működő anaerob baktériumok és mikroorganizmusok hatással vannak az élelmiszerminőség romlására.

- A vákuummal töltött, főzéssel, leolvasztással és melegítéssel ellátott élelmiszerekben az ételek ízét megőrzi és segít tisztán tartani.

Hús és hal csomagolása esetén ajánlatos először 1-2 óráig az ételt a fagyasztóba helyezni. Ha nem lehetséges az élelmiszer előhűtése, ajánlatos egy papírtörlőt helyezni az étel és a hegesztendő zsák szélének közé, így elnyeli azokat a nedveket, amelyek kiszivárognak az élelmiszerből a levegő szívásakor.

A sajt csomagolásakor ajánlatos a maradék sajtot minden használat után csomagolni. 

A finom termékeket az eredeti csomagolásban vákuumcsomagolásra ajánljuk. Ez megakadályozza, hogy a termék részecskék beszivárogjanak a termékbe, beleértve a beszívott levegőt a csomagológépbe, ami akár megakadályozhatja a megfelelő vákuumcsomagolást. Az élelmiszer folyékony állapotban történő vákuumcsomagolása előtt, pl. Levesek.

Különálló tartályban fagyassza le, amelynek alakját és méretét úgy kell megválasztani, hogy a fagyasztott termék illeszkedjen a zsákba. Fagyasztás után a terméket ki kell venni a tartályból, egy zsákba kell helyezni, vákuumcsomagolni, majd vissza kell helyezni a fagyasztóba. A vákuumcsomagolt ételeket meleg vízben melegítheti, a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a 75 ° C-ot.

Vákuumcsomagolás

- Emelje fel a készülék fedelét. Ha a fedél zárva van, nyomja meg, oldja fel a fedelet és emelje fel.

A készülék belsejében van egy biztonsági kapcsoló, amely lehetővé teszi a készülék bekapcsolását csak a fedél megfelelő zárása után. Ne nyomja meg, amikor a fedél nyitva van, tilos a biztonsági kapcsolót blokkolni.

- Készítse elő a zsákot a csomagológépben való használatra. Csak speciális zsákokat használjon, amelyeket csak vákuumcsomagoló gépekhez használnak. A 67887-es számú LUND zsákokat ajánljuk. A zsákot a csomagolt termék méretének megfelelően lehet vágni. Fontos megjegyezni, hogy a zsák három élét mindig gyárilag kell lezárni, és a vágott élnek egyenletesnek és 22 cm-nél nem szélesebbnek kell lennie. A méret kiválasztásakor győződjön meg róla, hogy legalább 5 cm-re hagyja a zsákot a csomagolt terméktől.

- Igazítsa a zsák két oldalát úgy, hogy ne alakuljon ki hajtás, hajlítás vagy gyűrődés.

- Csatlakoztassa a készüléket az áramforráshoz. Zárja le a fedelet, nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot.

- A levegő szívó- és hegesztési folyamata automatikusan elindul, amit a  világításával jelez a készülék burkolatán.

- Emelje fel a fedelet, és vegye ki a zsákot a csomagolt termékkel.

"Seal" hegesztő gomb

A gombot finom termékek vagy folyadékot tartalmazó termékek csomagolásakor kell használni. A gomb megnyomása megszakítja a légszívási folyamatot és elkezdi a hegesztést. Ha a csomagolás alatt a csomagolt termék nemkívánatos alakváltozását észleli, vagy a termékben lévő folyadékok beszivárognak a csomagolóba, nyomja meg a "Seal" jelzésű hegesztő gombot.

A csomag tartalma

- vákuumcsomagoló gép

- használati utasítás

Frekvencia [Hz] 50
Feszültség [V] 230
Nettó tömeg [kg] 0,8
Védettségi fok [IP] IPX0
Méretek [hossz x szélesség x magasság] 260 x 160 x 55 [mm]
Védelmi osztály II
Teljesítmény [W] 140
Táska szélessége (max) [mm] 22
Légáram [l / perc] 11
Vákuum keletkezés [kPa] -40 és -60 között

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!