Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Cofra

Cofra
A vállalatot Ruggiero Cortellino alapította 1938-ban "Cortelgomma" néven. Akkoriban még katonai járművek elhasznált gumiabroncsaiból készültek munkavédelmi cipőik talpai, felsőrészük pedig katonai egyenruhákból. Naponta 10 pár cipőt állítottak elő és értékesítettek a helyi piacon.A kis műhely az évek során naponta több száz pár cipőt gyártó vállalattá fejlődött, mely Olaszország-szerte szállított. A cég, melyet ma az alapító fia, Giuseppe Cortellino igazgat, 1983-ban kapta a Cofra nevet.
A gondos és innovatív vezetésnek köszönhetően a vállalat mára a munkavédelmi cipők üzletágának egyik Európa- és világszerte ismert vezetőjévé nőtte ki magát.
A Cofra vezette be elsőként az olasz munkavédelmi cipő gyártók közül az UNI EN ISO 9001-es minőségirányítási rendszert, melyet az UNI EN ISO 14001/2004-es bevezetése követett 2005-ben.
Napjainkban a Cofra munkavédelmi cipő-specialistának számít; rendkívül sokat fektet a kutatás-fejlesztés témakörébe, hogy modelljei mindig divatosak és egyre kényelmesebbek legyenek.
Rendezés: