Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Megújult szerszámosládák

2020. 10. 28. 00:00:00
Megújult szerszámosládák
Ha te is szeretnél egy modern külsejű, de ugyanakkor masszív szerszámosládát, akkor most itt a remek alkalom.

Megújult szerszámos ládákkal rukkoltunk elő, amely biztosan neked is tetszeni fog!

2020-ban új ládák kerültek fókuszban a már jól ismert Lengyelországi gyártótól. De mitől is olyan jók ezek a ládák?

Először is, masszív poliamid kialakításának köszönhetően strapabíróak, tehát nyugodt szívvel ajánljuk azoknak a szakembereknek akiknek a mindennapokban nagy szükségük van a nagy teherbírású ládákra.

Ugyanakkor nem utolsó szempont, hogy modulárisan bővíthetőek. Ugye erre már volt példa a régebbi modelleknél is (YT-09101-09102)-es típusok, amelyek szintén hatalmas sikereket arattak több száz eladással mögöttük.

Tehát, mivel 13 féle láda jött ki, köztük gurulós ládák, szortiment dobozok változó méretekben, hogy könnyebb legyen a választás a termék ajánlásnál feltüntettük, hogy melyik láda melyik gurulós modellel kompatibilis. 

Fontos megjegyezni, hogy a ládákba applikált kis rendező dobozok, a szabvány méreteknek megfelelően funkcionálnak, így kivehetőek elhelyezhetőek szortiment falakon, vagy akár könnyedén pótolhatóak is, egymásba építhetőek vagy bővíthetőek.

Rugalmas tömítés és robusztus reteszek védik a tartalmat a portól és a víztől , ezzel is növelve a szerszámok megóvását a külső behatásoktól.

Alkalmasak tehát a hétköznapi munkavégzésekre a szakemberek számára például: víz-gáz-villany szerelőknek, autószerelőknek, akár otthoni célra vagy horgászatra is praktikus.

Ezen a linken megtalálod a neked valót!

https://www.szerszamsziget.hu/muhelyfelszerelesek-872/szerszamosladak-608