Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Yato Olajsütő 35l 6kW (YG-04641)

Yato
139.572 Ft (109.899 Ft + ÁFA)
139.572 Ft (109.899 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YG-04641
Elérhetőség: Rendelésre 5-8 munkanap
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

35 literes fritőz csappal ellátva.

A YATO olajsütő különösen alkalmas : hal, fánk, hús, krokett, zöldség sütésére

Az olajsütő tartály maximális kapacitása 35L. Azonban a minimális olajszint 21L, a maximális szint 26,5L.

Lehetőség van a működési hőmérséklet 60 ~ 200 °C-os tartomány szabályozásra. A beépített fröccsenés elleni kapcsoló lehetővé teszi a készülék kikapcsolását anélkül, hogy leválasztaná a hálózatról, továbbá képes arra, hogy egy speciális oldaltartóra lógjon olyan helyzetben, ahol az olaj vissza csöpög a tartályba. Automatikusan kikapcsolja a fűtőtestet, amikor eltávolítja a kosarat a tartályból. Megvédi a túlmelegedést 260 ° C feletti hőmérsékleten.

A YATO-olajsütő különösen előnyös tulajdonsága az ún. „Hideg zóna” használata, azaz a fűtőelem és a tartály alja közötti rész, így a fűtőelem által termelt hő felfelé emelkedik az olaj fűtése közben. Azonban a fűtés alatt az olaj hőmérséklete alacsonyabb. Ennek eredményeként a tartály aljára eső morzsákat és ételeket alacsonyabb hőmérsékletű olajban tartja, és nem égnek oda.

Ezen túlmenően a YATO olajsütőnek van egy leeresztőcsapja, amely lehetővé teszi az olaj leeresztését a tartályból, így a régi olajat közvetlenül a tartályba tudják kiüríteni ezáltal minimalizálva a kiömlés kockázatát.

Mind a burkolat, mind a sütő által biztosított fedél kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Ennek köszönhetően az olajsütő gyorsan tisztítható és nem rozsdásodik.

Nagyon erős, 270x480x90 mm méretű kosárral van ellátva, oldalsó fogantyúval. Másrészről a speciális oldaltartók lehetővé teszik, hogy a kosár közvetlenül a tartály fölé lógjon, így minimálisra csökken az olaj kifröccsenési kockázata a munkaasztalra. Ez jelentősen növeli a munkaállomás tisztaságát és minimalizálja a tisztításhoz szükséges időt. Ezen túlmenően az olajsütőnek van egy oldalsó vízelvezetője, amelyen sült termékek hűlhetnek és csepeghetnek.

Az olajsütő 380 ~ 400V-os erővel 600x600x360 mm-es és 15,0 kg súlyú.
Kapacitás [L] 35
Teljesítmény 6kW
Súly [kg] 15
Méretek [cm] 60x60x36
Anyag rozsdamentes acél
Hőszabályozás 60-200 °C
Anyag rozsdamentes acél

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!