Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Yato Olajsütő 6l (YG-04608)

Yato
47.501 Ft (37.402 Ft + ÁFA)
47.501 Ft (37.402 Ft + ÁFA)
Cikkszám: YG-04608
Elérhetőség: Jelenleg nem rendelhető
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Egykamrás olajsütő, 6L kapacitású YATO YG-04608-tól.

A YATO sütő szinte minden vendéglátóhelyen szükséges eszköz.

krumpli, hús, hal, krokett, zöldség sütéséhez.

Az olajsütő tartály teljes kapacitása 6L. Ezzel szemben a minimális olajszint 2,5 liter, a maximális szint pedig 3,5 liter.

A 2,0 kW teljesítményű fűtőtestet a vezérlőpanelen elhelyezett potenciométer vezérli. Lehetőség van a működési hőmérséklet 60 ~ 200 °C tartományban állítani.

Ezenkívül a kezelőpanel nagyon tartós polikarbonátból készült védőburkolattal rendelkezik, amely megvédi a panelt a sütés közbeni olajcseppektől. Ennek köszönhetően az olajsütő tisztítása is sokkal könnyebb.  Az olajsütőnek van egy további biztonsági előnye, amely automatikusan kikapcsolja a fűtőtestet, amikor eltávolítja a tartályból. Egy további védelem megvédi a túlmelegedést 260 ° C feletti hőmérsékleten.

A YATO sütők különösen előnyös tulajdonsága az ún. "Hideg zóna" alkalmazása, azaz a fűtőelem és a tartály alja közötti hő kibocsátás. Ez a funkció azt a jelenséget szolgálja, hogy a fűtőelem által termelt hő felfelé emelkedik az olaj fűtése közben. Azonban alul az olaj hőmérséklete alacsonyabb. Ennek eredményeként a tartály aljára eső morzsákat és ételeket alacsonyabb hőmérsékletű olajban tártja így nem égnek.

Mind a burkolat, mind a sütő által biztosított fedél kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

A YATO olajsütőnek nagyon erős, 210x125x95 mm méretű kosár van, amely műanyag, nem fűtő fogantyúval rendelkezik. Másrészről a speciális kampók lehetővé teszik, hogy a kosár közvetlenül a tartály fölé lógjon, és így minimálisra csökken az olaj fröccsenése a munkaasztalon. Ez jelentősen növeli a munkaállomás tisztaságát és minimalizálja a tisztításhoz szükséges időt.

Az olajsütő 230V ~ 50Hz-es energiával van ellátva, 430x200x290 mm-es, 4,5 kg súlyú.

Kapacitás [L] 6
Súly [kg] 4.5
Méretek [cm] 43x20x29
Anyag rozsdamentes acél

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!